grafiekgroep is een open boek
netjes vormgegeven

logo en huisstijl - grafiekgroep

PRINT

We put it on paper

Magazines, brochures en boeken

“Ons grafisch werk is een open boek, netjes vormgegeven.”

Wij zijn graag met letters bezig, want een knappe vormgeving maakt complexe materie toegankelijk. En een slimme lay-out optimaliseert de leesbaarheid van jouw verhaal. Wij maken je magazines en brochures mooi. Maar vergis je niet, simplicity and elegance are hard work …

Logo en huisstijl

“Buiten de lijntjes kleuren? We love it!”

Een sterk merk begint bij een straf logo. Wij geven jouw identiteit vorm, in al zijn facetten. Bovendien trekken wij je huisstijl door in je briefpapier, visitekaartjes, uithangborden, interieur, enzovoort. Je klant ziet meteen wie je bent en waarvoor je staat. Heerlijk duidelijk!

Illustraties en promotiemateriaal

“Wij beschouwen elke opdracht als een grafisch kunstwerk.”

Grote of kleine opdracht? Dat maakt geen verschil. Wij leggen onze passie in elk ontwerp. Zo komen wij tot het beste eindresultaat. Van gedurfde illustraties en knappe tekeningen tot fris promotiemateriaal: affiches, flyers, folders … Onze ziel zit in jouw ontwerp.

Wist je dat …
Grafiekgroep in Brugge de pionier was voor FSC-papier?


webdesign en development - grafiekgroep

WEB

We create your digital identity

Webontwerp en webbouw

“Wij zijn jouw full service-webbureau.”

Jouw website verdient een heldere beeldtaal: een knap grafisch ontwerp, een gebruiksvriendelijke navigatie en een duidelijke structuur. Daarom maken wij jouw website standaard responsive, ofwel: prettig leesbaar op smartphones en tablets.

SEO en Google Analytics

“Meten is weten. Laat je onlinestrategie niet aan het toeval over.”

Dankzij slimme SEO of zoekmachineoptimalisatie scoor je hoog in de zoekmachines. Google wordt je vriend. En dankzij je Google Analytics-rapporten weet je alles over het surfgedrag van je bezoeker. Zo optimaliseren wij samen jouw website voor meer conversies.

Webonderhoud en webbeheer

“Je kunt gerust zijn. Wij beheren je website als een goede huisvader.”

Onze service stopt niet na de oplevering van jouw website. Dan begint ze pas. Onze all round digitale communicatie-expert geeft jou een digitaal plan op lange termijn, inclusief het onderhoud van jouw website, het CMS-beheer, e-mailmarketing, een plan voor de sociale media, enzovoort.


museale vormgeving - grafiekgroep

RUIMTELIJKE VORMGEVING

We shape emotions

Musea en bezoekerscentra

“Let us work our magic.”

Een museum inrichten, een bezoekerscentrum vormgeven, een vaste collectie in the spotlights zetten, … We love it! Er gebeurt altijd iets speciaals wanneer wij de grenzen van een ruimte opzoeken. En je bezoeker? Die krijgt een onvergetelijke, interactieve ervaring.

Reizende tentoonstellingen en beursstanden

“Pop-upstanden moeten lichtgewichten zijn, ook budgettair.”

Een museale beursstand vormgeven of een reizende tentoonstelling op poten zetten, het vraagt een andere aanpak dan een duurzaam project. Daarom zijn wij creatief, zorgen wij voor een recycleerbaar resultaat én hebben wij aandacht voor een vlotte montage en transport.

Ideeënlab of denktank

“Wij starten waar anderen vastlopen.”

Idee voor een expositie? Wij geven jouw idee vorm en inhoud via research en analyses én een grote dosis creativiteit. Bovendien denken wij van bij de start mee over jouw doelstelling en doelgroep en de beste strategie. Laat de frisse ideeën maar opborrelen.

Lees meer op musealevormgeving.be