GrafiekGroep: stevig gerijpt
maar nog lang niet belegen.

Jouw huis van vertrouwen sinds 1969

We schrijven het iconische jaar 1969. Neil Armstrong vliegt naar de maan. Eddy Merckx wint zijn eerste Ronde van Vlaanderen. Woodstock telt 400.000 bezoekers, en in Brugge wordt GrafiekGroep geboren. Een halve eeuw later zijn wij een vaste waarde én de tweede thuis van onze klant. Dat bewijzen onze trouwe langetermijn-relaties.

Bruggelingen én wereldburgers

We zijn gevestigd in Brugge, maar voelen ons vooral wereldburger. Onze klanten komen van over heel België en zo hebben wij het graag. Want wij denken verder dan ‘onder de kerktoren’, of liever de Halletoren. Daardoor sleepten wij al enkele prestigieuze, internationale prijzen in de wacht.

Bewust klein, want op-en-top persoonlijk

Wij blijven bewust klein, want wij houden het graag ‘fijn’. Ofwel: oog voor detail en een persoonlijk aanpak primeren bij Grafiekgroep. Je krijgt één vaste contactpersoon die jouw bedrijf door en door kent. Bovendien luisteren wij aandachtig naar jouw feedback, zodat je precies krijgt wat je wilt. En meer! Want wij denken verder dan jouw vraag.

Vormgeving op mensenmaat

Wij werken voor en samen met mensen: in print, op het web en voor musea. Deze kenmerkende warme aanpak is voelbaar bij de eerste kennismaking, tijdens de opvolging van jouw project en bij je volgende opdracht. Onze huiselijke sfeer zorgt trouwens voor betere ideeën.

Wij denken out of the box

Hoe wij het verschil maken? Wij creëren vormgeving voor print, web én musea. Dat zorgt voor een bijzondere kruisbestuiving. Bovendien adviseren en ondersteunen wij jou van concept tot praktische uitvoering. Heb je een zot idee, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Bel dan naar Grafiekgroep! Onze creativiteit helpt jouw bedrijf groeien.

Test onze creativiteit. We love a challenge.